De vijfde Beetje proeven enzo is op 7 november 2021
De vijfde editie van beetje proeven enzo is op 7 November 2021

Wat is Beetje proeven en zo?

Beetje proeven & zo is een evenement op het gebied van food en drinks. Eigenlijk is het één grote proeverij. Op zondag 7 november 2021 zal dit evenement plaatsvinden in het HelvoirThuis. U, liefhebber van nieuwe smaken, Bourgondiër of levensgenieter kan daar bij aanwezig zijn. De deur gaat open om 14.00 uur en vanaf dan bent u welkom om u smaakpapillen te verrassen. Kennis te maken met nieuwe smaken of gerechten, of dat gene te proeven waar u al wel eens van hoorde maar nog nooit van proefde.

Diverse bedrijven die te maken hebben met lekker eten en drinken zullen zich aan u presenteren. Elke deelnemer heeft een eigen stand waar hij items die speciaal voor u zijn geselecteerd uit zijn of haar assortiment, keuken en of merk aan u presenteert. Er is een terras met zitjes en statafels waar u in een ontspannen sfeer al dat lekkers kunt nuttigen. Er wordt gezorgd voor muziek, entertainment. Kortom een en al gezelligheid op de zondagmiddag.  U kunt er echt even tussenuit met familie, vrienden, of gewoon met u partner of buren. En dat alles midden in het mooie Helvoirt.

Hoe werkt het:

Beetje proeven & zo is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar.  U koopt een kaartje bij een van de voorverkoop adressen voor maar € 15,- . Met dit entreebewijs ontvangt u bij binnenkomst een proefkaart. Met deze proefkaart kunt u bij de stands van food en drinks tot 5 keer een item op het gebied van eten en drinken proeven. U kunt zich op die manier oriënteren en nieuwe smaken ontdekken.  Wilt u het hierbij laten prima, maar wilt u meer dan kan dat zeker!!!!  Doormiddel van consumptiemunten die u kunt kopen bij de muntenbalie kunt u bij de stands terugkomen en dat wat u eerder geproefd hebt bestellen. Of u bent gewoon nieuwsgierig en laat u een mooie glas exclusieve whisky, cognac het meest bijzondere speciaal bier, glas wijn, of een heerlijke likeur inschenken door onze kenners. Op het gebied van eten laat u zich verrassen door de kenners van food, met een mooi gerecht, een klein hapje of wat ze allemaal wel niet verzonnen hebben met hun ingrediënten of producten. Vervolgens zoekt u een mooie plaats om dit op je gemak met de mensen om je heen te nuttigen. Heeft u het glas of het bordje leeg, dan gaat u bij de volgende stand, die u interesse heeft, langs. Kortom de grenzen hoe ver u gaat bepaald u zelf, maar dat het bijzonder wordt en u nieuwe smaken gaat ontdekken is zeker. Tot 19.00 uur zullen de deelnemers er voor u zijn met al dit lekkers. Om vervolgens met een goed gevoel en volle buik huiswaarts te keren.